søndag 22. juni 2008

Kjempe topp kveld

Kvelden i går må sies å være en kjempe sukses! Vi dro fra byen ca klokken 21.00 og da var det straka vegen til Selbu som er ca 6.5 mil å kjøre. Var en del biler som skulle samme vei, men ikke kø, og bare velstand på veien.

Når vi ankom Selbu ble vi henvist til parkering på travbanen. Egentlig en genial plass å parkere da det ikke er alt for langt å gå inn til scenen og heller ikke er av de plassene der det er masse folk som kan komme borti bilene og skrape opp de. Det er også rimelig flatt som er en fordel når man kjører lav bil.

Vi gikk inn til området der de "jeveste" campingplassene og scenen ligger. Vi prøvede å komme i kontakt med Siv og Janne Karin. Men når det er så mange folk som opp mot 12000 samlet på en og samme plass er det ikke lett å komme igjenom på telefonen. Siv dukket opp etter en stund å vi gikk sammen med henne for å stille oss opp for å høre på Stage Dolls. Da dukket plutselig Janne Karin opp også. Genialt att folk bare dulter borti hverandre altså!

Stage dolls spilte mange gode gamle og det var en kjempe fin stemning under konserten. Vi hadde rimelig gode plassser og så scenen ganske godt. Lyden var også god.

Etter Stage dolls var ferdi var det bare å vente på kveldens høydepungt, nemelig Åge. Det ble fort flere og flere folk som kom til og i en periode var det ganske trangt, (har aldri skjønt poenget med å skulle stå langt framme under konsert og danse sving eller andre par danser som krever litt plass, fører jo bare til att de rundt blir irriterte over att de blir dultet borti til en hver tid) Men med litt hjelp fra Siv (lemmene) og Andreas ble det riktig så fint å stå der vi sto.

Åge leverte som vanlig, og var kjempe stemning og høy allsang faktor under alle de gamle sangene. Han spilte også noen fra den nye plata. Men for min del så er det de gode gamle som gjelder uansett hvor bra de nye måtte være.

Etter Åge var ferdi var det på tide å sette nesen hjemover igjen. Andreas kjørte og jeg og Siv satt på. Siv var det ikke mye selskap i annet en en liten summelyd fra baksetet, men Andreas og jeg hadde det trivelig i vår leting etter en døgnåpen bensinstasjon for å få tak i drikke og mat. Var innom hele 3 forskjellige stasjoner før vi fant lykken når vi kom tilbake til Trondheim.

Når jeg kom hjem såvnet jeg rimelig fort. Klokka hadde da blitt litt over 04.00 og da er det vel på tide å finne veien til drømmeland uansett.

Var iallefall en kjempe koselig kveld og jeg er påmeldt til neste år allerede!

1 kommentarer:

Anonym sa...

Var en trivelig kveld ja. Mye selskap i baksetemafian også!