lørdag 17. mai 2008

En koselig avsluttning på dagen:)

I kveld fikk jeg telefon fra Siv som lurte på om hun kunne stikke innom en tur. Det var selfølgelig helt i orden, og vi bestemte oss for å ta turen ned til byen for å skjekke om det var noen cafeèr som var åpene.

Vi skjekket først Choco Boco i nordre, ettersom det liksom er "stamplassen" om man kan kalle det for der, men der var det stengt. Vi dro videre til solsiden, og der så det ut til att Choco Boco var åpen, men da vi skulle bestille fikk vi beskjed om att de holdt på å stenge så det var ikke noen servering å få. Da tok vi turen til Bare blåbær, der hadde de åpent til klokken 1:00 så der satte vi oss ned, ute faktisk. De hadde varmelamper og pledd så var ikke så fryktelig kaldt, iallefall til å begynne med.

Vi kjøpte hver vår Kiwibrus, (som egentlig høres my bedre ut enn den faktisk smakte) og hadde det egentlig som plommen i egger. Fikk sett folk i bunad (ikke skjønner jeg hvordan folk orker å gå i bunad til klokken er langt over midnatt, når de antageligvis har hadd den på siden tidlig i morrest, men de om det) og ikke minst en del folk som var godt i kakken.

(Kiwi brusen så ikke helt sånn ut, men nesten)

Ble sittende der til klokken var ca halv 1 før vi bestemte oss for å snu nesen hjemover. Da var det rimelig hustrig, og begge to var rimelig enige om att vi skulle fyre hardt på varmeanlegget på vei hjem. Fikk fort varmen da vi kom i bila så var tydeligvis ikke gjenomfrosset, å det er jo helt klart en god ting:)

En kjempe trivelig kveld som vi må gjenta om ikke så alt for lenge;)

0 kommentarer: