torsdag 20. desember 2007

Kjempe trivelig kveld!

I dag har jeg å Ingmar vært på litt jule shopping. Var først en tur på city lade å så en tur på solsiden. Bare en julegave igjen nå, å den må jeg til byen får å få tak i. Men det er ikke super stress enda. Ellers er alle i boks. Etter att vi var på shopping dro vi hjem, spiste litt å så kjørte vi min onkel Harald på julebord.

Klokken 9 møtte vi Shamini og Øyvind på old dublin. Vi spiste middag der. Utrolig god mat å godt selskap så tiden fløy. Etter att vi var ferdige med å spise og kansje var blitt litt for mette satte vi nesen mot mikrobryggeriet. En kjempe koselig plass der de brygger alt av ølet de serverer selv. Ingmar og Øyvind bestilte seg hver sitt ølsmakebrett som jeg liker å kalle det. Det er ett brett der du får en dl med hver av alle ølsortene de har. Vi satt der en stund og snakket om alt mulig rart. Andreas og Linn stakk også innom en tur.

Klokka ble vel rundt to før vi bestemte oss for å sette nesen hjemover igjen. En kjempe trivelig kveld som vi helt klart må gjenta til neste år!

2 kommentarer:

a darkened horizon sa...

Takk for en kjempekoselig kveld, og ja - den må så absolutt gjentas! :) .. og ikke minst takk, du vet hvorfor.

Love you tons! *suss*

ღTindraღ sa...

Skulle jo bare mangle det da vennen;) Litt sjulte oppdrag må jo til:P