torsdag 1. november 2007

Hvem er Bodil?

Bodil er ei jente som ble født i Trondheim i 1985. Hun har opprinelig brunt hår og blå øyne. Håret skifter nå farge innimellom, så er ikke helt lett å si hvordan den opprinnelige fargen så ut lengere. Bodil er 164 cm høy og veier akkurat passe. Hun orker ikke tenke så mye over hva vekta viser til en hver tid, er tross alt my viktiger at klærene passer enn hva vekta viser.

Bodil spiser det hun vil uten å tenke på konsekvenesen av det. Kunne selfølgelig vært flinkere til å spise sunt å sånn, men så lenge man får i seg grønnsaker og frukt sammen med ett sånn ca passe inntak av godteri og snaks skal det vel gå bra. Om Bodil skal velge middag blir det servert Biff med fløtegratinerte poteter og masse grønsaker og en god salat som da må inneholde mais. Til desser blir det sjokoladekake med vaniljeis og kaffelatte med karamell smak.


Hvis Bodil skal se på tv setter hun på Gray`s Anatomy eller Hotell cæsar. Hvis ingen av disse to programmen skulle gå kan hun også se på humor programmer som plaetens morrsomste dyr eller lignende. Om Bodil skal se film er det alltid en slager å sette på en komedie å da aller helst en romantisk komedie. Men tegnefilmer og animasjonsfilmer går også bra. Harry potter og Ringernes Herre er også filmer Bodil har sett opp til flere ganger og som hun gjerne kan se en gang til.

Bodil er ikke veldig gla i å lese lengere. Hun gjorde det mye før, men med tiden har det blitt bare mindre å mindre. Kan være tiden som ikke strekker til lengere.. Sofies verden er den beste boken Bodil har lest å den har hun lest igjenom hele 7 ganger.

Bodil er utrolig dårlig på alt som kan kalles hånd arbeid, men har mange ideer om hvordan ting skal se ut når det er ferdi og også hvordan det skal gjøres. Dette har mange ganger ført til stor frustrasjon til mamman til Bodil når Bodil har kommet hjem fra skolen å vist fram sitt "kunst" verk fra hånarbeidstimen. Når Bodil da har våknet neste morgen har ikke "kunst" verket sett helt likt ut som det gjorde kvelden før. Dette beskriver kansje litt av evnene til Bodil når det gjelder håndarbeid og er kansje det beste for alle at hun ikke lenger praktiserer den slags.

Dyr har Bodil alltid vært gla i. Helt siden Bodil var veldig liten har hun ønsket å ha hele huset fult av dyr i alle fasonger og størrelser. Men siden Pappan til Bodil har astma har ikke dette vært mulig. Bodil hadde en hund når hun var 3år, helt til pappan til Bodil ble sent på sykehuset med astmaanfall som nesten tok livet av han. Da forsvant hunden temmelig fort. Siden denne hunden nesten var som en bror for Bodil ble Bodil redd for att også hun skulle sendes bort. Men heldigvis kunne ikke pappa bli alergisk mot henne. Og med tiden har også alergien mot dyr blitt bedre så i dag har Bodil 3 hunder, 13 chinchillaer og masse fisker i huset. Noe Bodil stortrives med. Selfølgelig kunne en katt og en elefant vært kjekt å ha men litt begrensinger må man jo sette seg...

Bodil bor enda hjemme sammen men mamman, pappan og de to mindre små brødrene sine. Dette er noe hun til tider ikke er så veldig fornøyd med, men hun holder ut enn så lenge. Er jo tross alt den billigste løsningen.

Bodil har også verdens beste kjæreste. Han heter Ingmar å bor 12 mil unna Bodil. Dette syns Bodil er litt dumt siden da får hun ikke sett han så ofte som hun egentlig vil. Men hun vet jo at nå er jo ting bare sånn å da må hun bare leve med det. Å være helt uten han vil hun iallefall ikke så da er jo litt bedre enn ingen ting. Å når hun først får se han er jo alt bare helt topp.

Dette var litt om Bodil. Ett snodig lite dyr. Men små snodige dyr er også vært å ta vare på å kan være meget spesielle. Bodil er iallefall helt enestående, er ingen andre som er helt som henne. Noe som kansje er bra, med tanke på at verden ikke er større enn den er..

0 kommentarer: